Svaren på vem jag är

Passande tema nu när vi gått ut officiellt med vårt nätverk Bloggar om Hälsa, är väl att berätta lite mer om mig och vem jag är utanför bloggen, nu är mitt liv mycket träning så mycket av min vardag finns i bloggen, men lite annat finns det också.

I stort så kan vi säga att jag andas och lever träning och hälsa då jag driver mitt egna företag med samma namn som bloggen Reach Your Goal - hjälper dig nå dina träningsmål! Trots att jag tycker att jag inte gör annat än berättar om mitt jobb så får jag frågan vad jag gör nästan dagligen så en kort summering:

Arbetar med: I företaget ryms en hel del varierat arbete kring träning och hälsa så som personlig träning, kostrådgivning online, PT-online, massage och föreläsningar. Mer om mitt företag och mina tjänster kan ni läsa här.

Innan jag började jobba så gjorde jag det här: Tagit mig för en hel massa utbildningar inom området träning och ledarskap trots mina ynka 24 år (fyller 25 i år), så som tre års universitetsutbildning på Tränarprogrammet på Örebro Universitet, SISU:s Fystränarutbildning, Fotbollstränare C-diplom, Idrottsskador för idrottare, Ledarskap på individ och gruppnivå, Diplomerad massör och en bunt med gruppträningsinstruktörs utbildningar också. En gymnasieutbildning inom mediakommunikation (tänkte bli sportjournalist) finns också i bagaget. 

När jag inte jobbar så hittar man mig ofta vid en fotbollsplan då jag är fystränare och assisterande tränare till ett Div.2 lag i Örebro. Jag har själv spelat fotboll större delen av mitt liv. Som ni märker mycket träning/idrott men självklart inte allt, jag älskar naturpromenader, lyssna/läsa böcker, rita, titta på riktigt bra serier så som Suits, New Girl, Orphan Black, Vänner eller varför inte sport på tv, Vinterstudion och mästerskap kan få mig att sitta still timmar i sträck. Även resa tycker jag om och har som mål att jag ska få in mer av i mitt liv.

Förvirringen med min kärlek till Norrland: Varför brinner jag för norrland, varför vet jag saker om norrland? Och varför jublar jag alltid när det är minusgrader och snö? Jo för jag är född i Umeå och levde mina 10 första år i Norrland i en by mellan Umeå och Skellefteå vid namn Ånäset, samt har massor av släckt i Norrland då mina föräldrar är från orter i Pajala kommun, så norr finns alltid i mitt hjärta och kärleken till riktig vinter med minusgrader och mängder av snö. Sitta på isen och pimpla en solig vårvinterdag <3 

På tal om hjärta och kärlek så hittade jag kärleken i mitt liv under gymnasietiden, sju år sedan närmare bestämt i sommar som jag bor tillsammans med i Örebro. När jag inte jobbar eller är iväg med fotbollen så brukar vi ofta spendera tid hos våra föräldrar som bor i Katrineholm/Byle eller passar på att umgås med vänner vi är även ganska bra på att gå på dejt.

 

Avslutar med en liten lista precis som några av mina vänner i nätverket också gjort, det är ju så roligt! Marias presentation bjuder bland annat på en lista, men av annat slag. Elna bjuder också på en lista så vi får lära känna henne lite mer utanför bloggen.

Vad får du oftast komplimanger för? Min positiva inställning (kan man få komplimanger för det? jag tar det som det i alla fall) Får ofta höra att jag alltid är glad eller liknande.

Brukar du skratta för dig själv? Ja, haha!

Hur svarar du i mobilen? Erika vilket kan förvirra ibland då jag ofta kallas Lauri av vänner och fotbollslaget (mitt efternamn) så att jag heter Erika kan vissa glömma bort och bli ställda av när jag svarar med förnamn ;) 

Brukar du komma i tid? Ja, men jag har lagt på mig en ovana att vara ute i sista minuten så kommer ofta med andan i halsen och det gillar jag inte som den tidspessimist jag egentligen är.  

När brukar du oftast gå och lägga dig? Varierar, försöker hålla mig till 22 men ibland rinner tiden iväg och det kan bli runt 23, men vardagar alltid innan midnatt.

Är du blyg? I vissa sammanhang, men mycket mindre än tidigare, dock observerar jag väldigt mycket i början och kan nog uppfattas som blyg, men egentligen iakttar jag bara och skapar mig en uppfattning.

 Har du några syskon? Ja, två äldre bröder och en yngre syster.

Längd? 169 cm.

 Hårfärg? Egentligen mörkblond, men har färgat håret sen mellanstadiet, så numera oftast blond.

 Ögonfärg? Gröna

Choklad eller vanilj? Choklad! JAG ÄLSKAR CHOCKLAD

 

Jag är filuren högst upp till höger i samlingen av oss fantastiska bloggare 

7 kommentarer publicerat i Livsstil
Taggar: det här är jag, egen företagare, om mig, personlig tränare örebro, tränarprogrammet, utanför bloggen
#1 - - Charlotta Sofia springer o trimmar :

Vad kul att lära känna dej lite mer! :) Haha, exakt så är jag också: en iakttagare i början.Jag är liksom inte den som går in i rummet med buller och bång, jag läser av situationen först. Är det också eb tvillingegenskap tro? :-)

Svar: Den här veckans tema var verkligen roligt, kul att få veta lite mer om alla :) Haha ja det kanske det är :)
Reach Your Goal

#2 - - Clara Toll:

Kul att jag drogs mest till bilden med alla böcker haha! Kul att få veta lite mer om dig :)

Svar: Haha skulle jag säkerligen också göra, kände mig som ett barn på julafton när jag fick med mig alla böckerna hem :)
Reach Your Goal

#3 - - Anna Jansson:

Vilken härlig lista! Det är så roligt att lära känna varandra lite mer den här veckan.

Svar: Verkligen den här veckans tema har varit så roligt :)
Reach Your Goal

#4 - - Mari:

Kul läsning och trevligt att hitta hit :)

Svar: Välkommen hit, kul att du gillade inlägget :)
Reach Your Goal

#5 - - Ida:

Kul läsning! Roligt att få fler bilder av personerna i nätverket!

Svar: Verkligen roligt att få veta lite mer om alla! :)
Reach Your Goal

#6 - - Minna:

Åh vad kul läsning! Verkligen!
Jag är en list människa ända ut i fingerspetsarna!

Svar: Vad roligt att du gillade inlägget! Å jag med, jag har listor till allt och älskar att fylla i sådana här listor :D
Reach Your Goal

#7 - - Malin:

Åh, choklad! Vem kan leva utan det liksom! Kul vecka det här, och så mycket du har på gång!

Svar: Ja, jag förstår inte alls mig på sådana som inte älskar choklad :O haha
Ja eller det upplevs kanske så utifrån, men jag känner mig lugnare och mer samlad än på länge och tycker att jag inte alls har lika mycket på gång som tidigare :P haha
Reach Your Goal