MammaTräning i Grupp

Professionell Personlig Träningsglädje

Vill du ha hjälp att stärka upp din kropp efter graviditet? I en liten grupp så att alla får individuell hjälp och feedback i sin träning tränar vi upp kroppen inifrån och ut. Fokus är att hitta kontroll på bäckenbottenmuskulaturen och de inre magmusklerna. Därefter bygger vi upp kroppen för att klara utmaningarna som småbarnslivet innebär. Självklart får en ha med sig sitt/sina barn under träningen. Måste en vara nybliven mamma? Nej, självklart inte, alla mammor är välkomna. Små grupper möjliggör individuell anpassning i träningen. 

MammaTräning i grupp

Är du intresserad av att träna upp kroppen i en mindre grupp inifrån och ut?

I en grupp på 3-6 personer tränar vi med fokus på att stärka upp kroppen efter graviditet. Självklart kan du ha med dig din bebis under träningen. Det finns både grupper inomhus och utomhus.

Att ha med inomhus och utomhus: 

Vattenflaska

Utomhus: 

Liggunderlag/Picknickfilt/Yogamatta då många övningar utförs på marken. Samt kläder efter väder.

     

Email Efternamn

Prislista MammaTräning i grupp

5 gånger 750 kr
6 gånger 900 kr
9 gånger 1350 kr
10 gånger 1500 kr

Kommande grupper

Måndagar Nybörjargrupp Inomhus kl 10:30
Onsdagar Fortsättningsgrupp Inomhus kl 10:00

Pågående grupper

Tisdagar Fortsättningsgrupp Inomhus kl 10:30
Torsdagar Nybörjargrupp Inomhus kl 10:30
Onsdagar Nybörjargrupp Inomhus kl 10:00
MammaTräningen sker i Träningsstudion vintertid, det finns hiss och möjlighet att ha vagnen med i lokalen. Sommartid finns det även möjlighet till utomhusgrupper, då håller vi till i parker i centrala Örebro.


Start Måndagen den 19 November kl 10:30

Kort (betalning första tillfället)FakturaMin FriskvårdActiway


Jag accepterar att min mejl kommer användas till bekräftelse och information inför MammaTräning. Jag är införstådd i att min bokning är bindande.


Start Onsdagen den 21 November kl 10:00

Kort (betalning första tillfället)FakturaMin FriskvårdActiwayJag accepterar att min mejl kommer användas till bekräftelse och information inför MammaTräning. Jag är införstådd i att min bokning är bindande.