OM MIG

Mitt namn är Erika Lauri, en aktiv filur och har alltid varit det mer eller mindre. Idag driver jag Reach Your Goal, där jag på olika sätt motiverar och inspirerar till en hälsosam och aktiv vardag. Detta gör jag genom personlig träning, föreläsningar, fysträning, min träningsblogg och även som massör.

 

Jag älskar i princip all sport och har varit inne på att bli sportjournalist därav läste jag mediaprogrammet på gymnasiet. Under våren 2011 läste jag några kurser på distans, bland annat Ledarskap på individ och gruppnivå och Idrottsskador för idrottare och insåg att det här med träning och ledarskap verkligen är något som jag vill jobba med. Hösten 2011 började jag läsa på Tränarprogrammet vid Örebro Universitet, ett program som jag trivdes riktigt bra på. Ni kan läsa mer om mina utbildningar under fliken utbildningar om ni är nyfikna på vilka kurser jag läst. 


Jag brinner för träning och hälsa, i dagsläget styrketränar och löptränar jag.  Min träningsbakgrund är inom fotbollen där jag varit aktiv som spelare och ledare i princip hela livet. Hösten 2012 bestämde jag mig för att leva som jag lär och därmed ändrade jag på min kost. Genom att börja tänka på vad jag äter och när jag äter har jag tappat en del i fettprocent och framförallt minskat mer än 10 cm i midjan! Hälsa handlar inte enbart om träning utan även om kost. Genom min egen resa där jag sökte väldigt mycket information för att kunna få en hälsosam och hållbar viktminskning, men även genom min utbildning har jag väldigt mycket kunskap kring kost kopplat till träning. 


Under mitt sista läsår på Tränarprogrammet visste jag exakt vad jag ville jobba med så jag startade upp mitt företag  Reach Your Goal där jag erbjuder personlig träning, MammaTräning,företagsfriskvård, massage samt föreläser.

Under säsongerna 2014-2016 har jag även varit fystränare och assisterande tränare i IK Sturehov Dam samt utbildat spelare och ledare inom fysträning i ett antal pojklag i samarbete med SISU Idrottsutbildarna. 


Adolfsbergs P01 -2014

IK Sturehov P00 - 2015

IK Sturehov P03 - 2016 

Om du har några frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig, lättast når du mig på info@reachyourgoal.se


Om du vill veta mer om min tränarfilosofi och mina tankar kring tränarrollen så var jag med i Tränarpodden våren 2017 som du kan lyssna på här.