Personlig Träning

Vi har alla olika drömmar och målsättningar med vår träning därför är träningen alltid individanpassad utifrån dig, vad du tycker om, vad du brinner för, allt för att du ska nå ditt mål. Min drivkraft är att få hjälpa andra att nå sina träningsmål. Jag brinner för träning och hälsa och tror starkt på att det finns en träningsform för alla som kan lockas fram och skapa träningsglädje. Så låt mig vara med på vägen mot dina träningsmål, dit vi tillsammans på ett roligt, inspirerande och motiverande vis når. All träning sker efter dina förutsättningar och målsättningar för att du ska vara nöjd. Är du intresserad så fyll i formuläret längre ner, så berättar jag mer om hur vi ska uppnå dina träningsmål.

Onlinebokning, både konsultation och PT-timmar kan du enkelt boka in dig på via bokningssystemet på Studio Green där jag även finns som massör. Följ bara denna länk för att komma till bokningssystemet.

Utomhus eller inomhusträning, du bestämmer vad som passar dig bäst! Det fantastiska med att anlita mig som din personliga tränare är att du inte behöver lägga någon extra kostnad på ett gymkort om du inte vill. Träningen sker antingen utomhus eller i en lokal jag tillhandahåller för själva träningstillfället. Personlig träning kan utformas på flera olika vis.

Dela upp din timme, Om du har svårt att hinna träna en timme så kan du dela upp din timme i 30 minuters pass.

Individuellt eller i grupp,Träna med bästa kompisen genom grupp-paket. Är ni ett helt kompisgäng som ska springa ett lopp eller liknande? Då skapar vi en PT grupp utifrån era önskemål och kör.

Personlig Träning

750 kr/timmen

Paketpris:

5 timmar – 3499 kr

10 timmar – 6750 kr

20 timmar - 12750 kr

30 timmar - 18 000 kr

 PT-grupp (2-8 personer):

350 kr/timmen (per person)

5 timmar – 1750kr (per person)

10 timmar – 3500 kr (per person)

Jag är intresserad av Personlig träning.

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar jag dig för att boka in ett möte