Personlig Träning

Vi har alla olika drömmar och målsättningar med vår träning därför är träningen alltid individanpassad utifrån dig, vad du tycker om, vad du brinner för och dina mål. Min drivkraft är att få hjälpa andra att nå sina träningsmål.  

Min breda och djupa utbildning innebär att oavsett var i livet du befinner dig kan jag anpassa träningen för dig. Motionär, pensionär, gravid, nybliven mamma eller elitmotionär? 

Så låt mig vara med på vägen mot dina träningsmål, dit vi tillsammans på ett roligt, inspirerande och motiverande vis når. Är du intresserad så fyll i formuläret längre ner, så berättar jag mer om hur vi ska uppnå dina träningsmål.

Onlinebokning, både konsultation och PT-timmar kan du enkelt boka in dig på via online på. 

Hur går det till? Jag inleder alltid med en konsultation. Där du får beskriva dina behov och mål. Vi går även igenom om du har några hälsoproblem som jag behöver ha i åtanke vid träningen. Konsultationen är alltid kostnadsfri och ej bindande.

Utomhus eller inomhusträning, du bestämmer vad som passar dig bäst! Det fantastiska med att anlita mig som din personliga tränare är att du inte behöver lägga någon extra kostnad på ett gymkort (om du inte vill). Träningen sker antingen utomhus eller i en motionslokal på Klostergatan 23. I motionslokalen är det bara du och jag under träningstillfället så att du kan fokusera på din träning. 

Individuellt eller i grupp,Träna med bästa kompisen genom grupp-paket. Är ni ett helt kompisgäng som ska springa ett lopp eller liknande? Då skapar vi en PT grupp utifrån era önskemål och kör.

Personlig Träning

750 kr/timmen

Paketpris:

5 timmar – 3499 kr

10 timmar – 6750 kr

20 timmar - 12750 kr

30 timmar - 18 000 kr

 PT-grupp (2-8 personer):

350 kr/timmen (per person)

5 timmar – 1750kr (per person)

10 timmar – 3500 kr (per person)

Jag är intresserad av Personlig träning.

Fyll i dina uppgifter här nedanför så kontaktar jag dig för att boka in ett möte