Reach Your Goal är en träningsblogg med en målgrupp med stort intresse för träning, sport, hälsa, kost och välmående. 

 

Copyright

Allt innehåll på bloggen bilder/inlägg är mina egna (om inte annat uppges) och är därmed upprätthovsskyddat. Inga bilder eller texter får användas utan min tillåtelse. 

 

Samarbeten

Alla samarbeten är uppmärkta och jag är noga med att mitt personliga varumärke går hand i hand med de samarbeten jag gör. Därmed är det alltid mina egna ord och åsikter kring produkter/tjänster som jag skriver om. Därmed är jag noga med vilka jag väljer att göra samarbeten med och att det är relevant för mina läsare. Jag har utbildning inom marknadsföring och media samt kunskap inom SEO för att få lång livslängd på inläggen.

 

Annonslänkar/Affiliatlänkar kan förekomma, men är i sådana fall tydligt utmärkta. 

 

Pressutskick/Varuprover

Jag är intresserad av att testa nya produkter och tjänster inom tränings och hälsobranschen för att recensera dessa. Dock är mina åsikter och tankar alltid mina egna. Om inget avtalats innan förbehåller jag mig rätten att välja om jag vill skriva om produkten/tjänsten. Observera att pressutskick som inte avtalats på förhand aldrig garanteras exponering.

 

Postadress:

Erika Lauri/ Reach Your Goal

Klostergatan 23

703 61 Örebro

 

Marknadsföringslagen

Alla samarbeten kommer noga utmärkas som reklam/sponsrade inlägg/samarbeten. Jag följer svensk marknadsföringslag och har självklart skrivit på Influencers of Sweden upprop #jagsmygerinte

 


Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Kontakta mig på info@reachyourgoal.se

 

Exempel på tidigare samarbeten

 

Ny tandborste till jul?  - Oreal-B

Alkohol och träning - Systembolaget

Enkel träning med rätt utrustning - Hammer-träningsutrustning

 

Ambassadörsuppdrag

Add Ice Crem

Drivhuset Örebro