God Jul & Gott Nytt År

Professionell Personlig Träningsglädje

God Jul & Gott Nytt År

Tack för detta år alla fantastiska människor som besökt studion! Utan er ingen studio! Vilket år, äntligen lite normaltillstånd efter långa år med pandemi. Nominering till årets Personliga Tränare och som alltid så många häftiga möten och personliga resor fysiskt och mentalt jag fått följa. Tack för att ni ger mig förtroendet. Jag ser fram emot att kicka igång 2023 tillsammans med er!

Just nu är jag på andra sidan jorden och vilar upp mig och kommer hem i Januari förhoppningsvis med massa ny inspiration och energi! Vi ses då!

Har du funderingar så skicka ett mejl till info@reachyourgoal.se så återkopplar jag när tid och internet finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.