Träningsprogram online!

Professionell Personlig Träningsglädje

Träningsprogram online!

Allt har något gott med sig, efter 8 veckors hårt arbetande så får en dröm jag haft i över två år komma till liv. När omständigheterna gjorde att mina bokningar minskade med nästan 50 procent så bestämde jag mig ganska fort för att nu är tiden att ta tag i det här projektet. Så sagt och gjort nu 8 veckor senare är mitt ”lilla” projekt live och det finns ett träningsprogram att köpa.

Vad innebär det här träningsprogrammet?

Det är ett 8 veckors träningsprogram som passar dig som är nybörjare, vill komma igång efter ett längre uppehåll eller dig som bara vill bredda din övningsbank. Upplägget innehåller nämligen inte mindre än 98 olika övningar fördelat på 16 olika träningspass. Förutom det så finns det 8 olika konditionspass. Alla övningar har en videobeskrivning och många av övningarna har förslag på olika progressioner så att du kan anpassa övningen till din nivå.

Hur fungerar det?

En kan köpa träningsupplägget via appen Twiik. En laddar ner appen (gratis) och kan sedan köpa upplägget antingen via min webbshop eller via min kanal som finns i appen om en klickar på butik. Där får en då tillgång till upplägget och kan sedan välja startdatum, se alla övningar och registrera sina pass. Alla pass innehåller även en uppvärmning och nedvarvning/stretching. Dessa är follow-along så jag visar och du hänger bara på under hela den delen av passet. Hela träningsupplägget är anpassat för att du ska kunna köra det hemma, allt som behövs är lättare utrustning som en stol/soffa eller annan upphöjning, tyngder/hantlar/gummiband eller fyllda vattenflaskor. Det finns bonusövningar med träning/pilatesboll men dessa är utöver ordinarie övningar och några övningar rekommenderas miniband men det är inget krav. Från att du startat igång din träning har du 10 veckor på dig att ta dig igenom det 8 veckor långa träningsupplägget (lite extra om du råkar bli sjuk eller så). Sen är det bara att köra på och det finns även en grupp där alla som köper upplägget kan dela erfarenheter, peppa varandra och så vidare kan hänga 🙂

Så otroligt pepp på detta och hoppas så att ni ska gilla mitt upplägg! Tillsammans blir vi starkare och når våra mål!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.