10 års firande på studion 11 November

Professionell Personlig Träningsglädje

10 års firande på studion 11 November

I november har jag varit företagare i 10 år! Studion firade 5 år i Mars. Det är ni som anlitar mig som tränare, ni som kommer på gruppträningen och bokar massage som gjort det möjligt. Därför vill jag tacka er!

Lördagen den 11 November bjuder jag på 3 gruppträningspass – bokning krävs då det är begränsat med platser. Gruppträningspassen är kl 10:00, 11:15 och 12:30.

Om en inte vill träna så har jag öppet hus mellan kl 13-14. Det bjuds på tävlingar med fina priser, tilltugg och jag hoppas på att få möjligheten att tacka er, ni som gjort det möjligt för mig att ha ett så otroligt roligt och givande jobb i 10 år!

Hoppas vi ses på studion, 11 November!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.