Nominerad till Årets PT Guldhjärtat

Professionell Personlig Träningsglädje

Nominerad till Årets PT Guldhjärtat

Jag är nominerad till Årets PT Guldhjärtat! Otroligt tacksam och rörd.

Denna vecka är det 9 år sen jag registrerade och startade Reach Your Goal. Inte en spikrak resa, någon/några gånger varje år funderar jag på om jag ska göra ngt annat, för helt ärligt att driva företag är inte en dans på rosor speciellt inte som omvärlden varit senaste åren. Men jag landar alltid i att jag inte kan tänka mig ett bättre jobb. Ett mer meningsfullt, roligt och utmanande jobb finns nog inte för mig. Jag älskar mitt jobb och det är tack vare alla ni som förgyller mina dagar på studion!

För hade inte ni varit så härliga att hänga med så hade det inte varit värt det. Men jag har världens bästa kunder det har jag sagt många gånger och det står jag fast vid! Så tack för att ni gör mina dagar till roliga, meningsfulla och lärorika!

Om du vill rösta på mig i årets PT så ligger länken här nedanför 💛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.